Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("ABOU EL ELLA WM")

Results 1 to 3 of 3

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

STUDIES ON SOFT CHEESE WITH LOW FAT AND SALT CONTENTSABOU EL ELLA WM; FARAHAT SM.1979; MILCHWISSENSCHAFT; DEU; DA. 1979; VOL. 34; NO 2; PP. 89-90; ABS. GER; BIBL. 7 REF.Article

CHEMICAL COMPOSITION AND SOME PROPERTIES OF MODIFIED BUFFALOES' MILK FOR INFANT FEEDING. = COMPOSITION CHIMIQUE ET PROPRIETES DU LAIT DE BUFFLONNE MODIFIE POUR L'ALIMENTATION INFANTILEABOU EL ELLA WM; FARAHAT SM; ZAWAHRY MR et al.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 4; PP. 209-210; ABS. ALLEM.; BIBL. 6 REF.Article

PRELIMINARY STUDY ON USING FERMENTED SKIM MILK IN POULTRY RATIONS = ETUDE PRELIMINAIRE DE L'UTILISATION DE LAIT ECREME FERMENTE DANS DES RATIONS POUR VOLAILLEMARAI IFM; ABOU EL KELLA SS; YAMANI KAO et al.1975; BEITR. TROP. LANDWIRTSCH. VETER.-MED.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 13; NO 2; PP. 217-223; ABS. ALLEM. RUSSE FR. ESP.; BIBL. 9REF.Article

  • Page / 1